Volba autosedačky, která roste s dítětem

Volba autosedačky, která roste s dítětem

Výběr správné autosedačky je jedním z nejdůležitějších rozhodnutí, které rodiče musí učinit, aby zajistili bezpečnost svých dětí na každé cestě autem. Kvalitní autosedačka by proto měla nabídnout nejen pohodlí, ale především maximální ochranu a flexibilitu, aby se mohla přizpůsobit potřebám rostoucího dítěte.

Podle nové normy ECE R129 (i-Size) musí dítě při dosažení výšky 105 cm přejít na poutání 3bodovým bezpečnostním pásem vozu. Pro rodiče to obvykle znamená pořízení nové autosedačky, pokud dítě necestuje v protisměrné autosedačce, kterou lze používat s pásy až do výšky 125 cm (přibližně do 7 let). Na trhu však existují modely, které umožňují plynulý přechod z 5bodového pásu na 3bodový pás automobilu, a tím eliminují potřebu výměny autosedačky. Ale aby autosedačka mohla skutečně růst s dítětem a poskytovat mu maximální ochranu, měla by být vybavena nastavitelnou hlavovou opěrkou až do výšky 150 cm a dostatečně prostorným sedákem s opěrkou zad. Jen tak může poskytnout optimální ochranu tak dlouho, dokud je třeba a bez kompromisů v bezpečnosti.

Jedním z takových modelů je i naše oblíbená autosedačka Advansafix Pro. Je navržena tak, aby dítěti poskytovala maximální komfort a bezpečí od batolete až po teenagera, ať už se jedná o běžné cesty nebo delší výlety.

Perfektní ochrana vašeho děťátka po celé jeho dětství

Advansafix Pro se dokáže přizpůsobit potřebám dítěte od 15 měsíců až do 12 let (150 cm), což znamená, že rodiče už nemusí investovat do žádné jiné autosedačky. Díky svému promyšlenému designu, flexibilitě a pokročilým bezpečnostním prvkům se stane věrným společníkem na všech vašich cestách. 

Jednoduché přizpůsobení autosedačky každé fázi růstu

Jednou z hlavních předností Advansafix Pro je její snadné nastavení. Opěrku hlavy i pásy upravíte v jediném kroku, takže příprava na cestu je otázkou okamžiku.

Jakmile vaše dítě dosáhne výšky nad 100 cm (max 22 kg), pomocí funkce Flip&Grow jednoduše přepnete z 5bodového pásu na 3bodový pás automobilu. 

Díky systému EasyRecline si můžete jednoduše nastavit sklon autosedačky, ať vaše dítě chce zrovna objevovat okolní svět, nebo touží po klidném spánku, a vy si tak mohli užívat cestu bez stresu a plně se soustředit na jízdu

Bezpečí bez kompromisů

S Advansafix Pro si můžete být jisti, že vaše dítě je v bezpečí v každé fázi růstu. Její pevná a odolná skořepina poskytuje vašemu dítěti důležitou oporu hlavy až ke kyčlím, zatímco vodítka pásů zajišťují, že pás automobilu je vždy ve správné poloze. Polstrovaná opěrka hlavy navíc chrání citlivou oblast hlavy a krku dítěte.

Nejlepší bezpečnostní prvky na dosah

Advansafix Pro je vybavena unikátními bezpečnostními prvky proti čelnímu a bočnímu nárazu. Pěnová podložka XP-PAD chrání citlivou oblast krku a hrudníku, zatímco systém SecureGuard zajišťuje dodatečnou ochranu bříška dítěte při čelním nárazu a správně vede pás přes kyčle. Pro ochranu při bočním nárazu slouží technologie SICT, která absorbuje energii. Společně se podílejí na tom, aby malý pasažér byl maximálně chráněn ze všech stran a při jakékoliv nehodě.

Advansafix Pro právě vychází v nových kolekcích pro rok 2025Classic pro milovníky minimalismu, Style, která dokonale spojuje design s funkčností, a udržitelné Lux v prémiovém provedení. Snadno si tak zvolíte takovou variantu, která nejlépe vyjadřuje váš styl.

S Advansafix Pro máte jistotu, že vaše dítě bude v bezpečí po celé dětství, a vy se můžete soustředit jen na to, co je opravdu důležité – společné zážitky a bezstarostné cesty.

#NAVŠTIVTE NÁS NA INSTAGRAMU