Objevte kolekce pro rok 2025: Inovace, bezpečí a styl pro vaše nejmenší

Objevte kolekce pro rok 2025: Inovace, bezpečí a styl pro vaše nejmenší

Britax Römer přichází s novou kolekcí pro rok 2025, která spojuje nejnovější trendy v oblasti bezpečnosti, designu a komfortu. Ve třech kolekcích – Classic, Style a Lux – se odráží snaha nadále posouvat hranice inovace a nabídnout vašim nejmenším to nejlepší. Každá kolekce se liší nejen potahy a materiály, ale i funkcionalitou, což rodičům umožňuje snadno najít ideální variantu podle svých potřeb a vkusu.

Tři exkluzivní kolekce pro každou rodinu

Kolekce 2025 se promítá do oblíbených modelů autosedaček – Baby-Safe Pro, Advansafix Pro, Dualfix Pro, Dualfix Pro M a Dualfix 5Z.

A nově k nim přibývají také dva modely – Kidfix Pro (dostupný ve všech kolekcích) a Kidfix Pro M (pouze kolekce Classic a Style), které jsou pokračovateli nejbezpečnější generace Kidfix i-Size.

Classic: Nadčasová elegance a spolehlivost

Kolekce Classic se vyznačuje nadčasovým a minimalistickým designem, nabízející trvalé pohodlí z měkké a vysoce kvalitní látky, jak jsme doposud zvyklí. Je tak ideální volbou pro rodiny, které hledají praktické a osvědčené řešení za dostupnou cenu.

Modely v této kolekci jsou dostupné ve dvou elegantních barvách potahů s jedním druhem látky – Deep Black a Deep Grey.

Style: Spojení moderního designu a funkčnosti

Kolekce Style osloví rodiče, kteří hledají dokonalou rovnováhu mezi designem a funkčností. Přináší zcela nový a moderní vzhled potahů s kombinací tří druhů kvalitních látek různých textur, včetně prodyšné síťoviny, která zajišťuje vynikající cirkulaci vzduchu a podílí se tak na maximálním pohodlí dítěte na dlouhých cestách.

Zaujme také největší barevnou škálou potahů. Vybírat můžete z Carbon Black, Harbor Blue, Night Blue, Dusty Rose, Teak a Mineral Grey.

V této kolekci najdete i funkční prvky u jednotlivých produktů. U autosedačky Baby-Safe Pro je to přidané ventilační okénko ve stříšce, zatímco u Advansafix Pro je součástí extra měkká vložka Komfort (platí i pro kolekci Lux). Modely Dualfix 5Z a Dualfix Pro M mají navíc vložku Relax Insert, která vyplňuje prostor autosedačky a lépe se tak přizpůsobí dítěti.

Lux: Prémiové materiály pro výjimečný zážitek z každé jízdy

Kolekce Lux je synonymem pro luxus a výjimečný komfort. Je určena pro rodiče, kteří chtějí pro své dítě to nejlepší a záleží jim na budoucnosti naší planety. Tři prémiové látky v harmonických tónech jsou zdobeny elegantním 3D reliéfem hvězd s koženkovými a haptickými detaily.

Celá kolekce se pyšní přírodními materiály, mezi které patří i inovativní mořská vlna. Tato upcyklovaná látka z lastur ústřic a recyklovaných PET lahví vytváří dokonalou texturu připomínající merino se všemi jejími jedinečnými vlastnostmi – ovšem bez nepříjemného svědění.

Lux se rozšiřuje navíc o kočárek SMILE 5Z, který spolu s autosedačkami přichází ve čtyřech módních odstínech – Soft Taupe, Urban Olive, Linen Grey a Warm Caramel

Opět zde najdete nadstandardní prvky, jako je vylepšená novorozenecká vložka a ventilační okénko ve stříšce u autosedačky Baby-Safe Pro, prémiové měkké vložky u modelů Dualfix 5Z a Dualfix Pro M či přidaná ochrana SecureGuard u Kidfix Pro (platí i pro kolekci Style). 

Nejlepší volba pro vaše děti

Kolekce 2025 od Britax Römer nabízí široký výběr produktů pro každou fázi dětství. Ať už potřebujete autosedačku pro miminko nebo pro starší dítě, můžete si být jisti, že každý produkt z kolekcí Classic, Style i Lux je navržen tak, aby vyhovoval požadavkům každé moderní rodiny, která nechce dělat kompromisy mezi ochranou, stylem a funkčností.

#NAVŠTIVTE NÁS NA INSTAGRAMU