Elegance a styl: To je ultra lehký kočárek HOLIDAY 2

Elegance a styl: To je ultra lehký kočárek HOLIDAY 2

Váží pouhých 5 Kg a ve složeném stavu, kdy má výšku 60 cm a šířku 25,5 cm, se snadno vejde do kufru toho nejmenšího auta nebo do zavazadlové police v kabině vlaku nebo letadla. Lze ho snadno složit a rozložit jediným rychlým pohybem, složený samostatně stojí. Navíc je vybaven praktickým popruhem, díky němuž lze kočárek nosit zavěšený přes rameno. 

ultra lehký kočárek na cesty

Ať už jdete na procházku k nedalekému hřišti nebo na celodenní výpravu za památkami na dovolené, bude vám vždy skvělým parťákem kočárek Holiday 2. Je vhodný pro děti od 6 měsíců až do 15 kg (tři roky) a je jedním z nejlehčích a nejskladnějších sportovních kočárků na trhu. Dá se vzít jako příruční zavazadlo na palubu letadla.

O pohodlí dětí při jízdě se postará stínítko proti slunci, ventilační otvor na obou stranách sedadla i nad hlavou a velký košík s nosností 5 kg, do kterého vejdou všechny cestovní potřeby. Pětibodový bezpečnostní popruh lze snadno přizpůsobit výšce vašeho dítěte do třech poloh tak, aby cestování bylo nejen pohodlné, ale také bezpečné.

Holiday 2 je radost vozit díky otočným předním kolům.

Měkká vrstvená tkanina a polstrování postrojů v krásných jasných barvách působí jemným dojmem. Kontrastní černá látka použitá na sedadle je nejen odolná, ale také kočárku dodává sportovní vzhled a lze ji snadno sejmout a vyprat.

Rainer Stäbler, výkonný ředitel Britax Römer pro oblast EMEA, uvedl: „Vytvořili jsme HOLIDAY2 , abychom rodičům a dětem poskytli zábavného, stylového a lehkého společníka na cesty, který jim poskytne kvalitu značky Britax Römer při každodenních cestách po okolí i při cestování na velkou vzdálenost.“

 Made with Care – vyrobeno s péčí

„Made with Care“ je filozofií společnosti Britax Römer, která spočívá v tom, že poskytujeme výrobky nejvyšší kvality. Britax Römer má přísné interní normy pro chemické a mechanické testování textilií a dalších dílů. Sem patří regulační zákonné předpisy jako je REACH i naše interní normy, které jsou často ještě přísnější, jimž musí naše výrobky odpovídat. Těší nás, že snahy naší společnosti v této oblasti jsou oceňovány neustálými vynikajícími hodnoceními předních spotřebitelských organizací, jako je například německá Stiftung Warentest.

HOLIDAY2 je dostupný v šesti barevných odstínech: Coral Peach, Steel Grey, Cosmos Black, Aqua Green, Ocean Blue a Flame Red.

Kočárek Holiday2
#NAVŠTIVTE NÁS NA INSTAGRAMU