Autosedačka Kidfix III S: Bezpečí (pro) nové generace

autosedačka Kidfix III S

Autosedačka Kidfix III S: Bezpečí (pro) nové generace

Vyrostlo vaše dítě z autosedačky kategorie 1 (cca 9 – 18 Kg) a hledáte kvalitní a bezpečnou nástupkyni? Nejen maximální ochranu, ale také pohodlí zajistí model Kidfix III S. Odborníci zdůrazňují, že tato autosedačka nabízí zcela novou úroveň bezpečnosti na cestách.

Ochrana od hlavy až ke kyčlím

Systém XP Pad nové generace dokáže odvést až 30 % energie působící na krční páteř dítěte při čelním nárazu, a chrání tak nejen krk ale i hrudník. XP Pad je speciální pěnová podložka umístěná na bezpečnostním pásu. Kromě toho, že zabraňuje prudkému nárazu brady do hrudníku při nehodě, zajišťuje dětem díky měkkému polstrování větší pohodlí.

Dalším pomocníkem, který dohlíží na to, aby bylo dítě v autě co nejlépe chráněno, je systém Secure Guard. Ten udržuje břišní bezpečnostní pás ve správné pozici na pánevní kosti dítěte, a snižuje tak sílu působící na citlivou břišní oblast v případě čelního nárazu.

Samozřejmostí u autosedaček Britax Römer je pak systém Sict, který chrání děti při bočním nárazu. 

Dostatek prostoru i pro větší děti

Vývojáři mysleli na to, že autosedačka má dítěti vydržet přibližně od tří až do dvanácti let. Během této doby se změní jeho tělesné proporce. Kidfix III S se tomu dokáže přizpůsobit díky snadno nastavitelnému opěradlu ve tvaru V. To se navíc automaticky přizpůsobí úhlu naklopení sedačky, což je zárukou bezpečnosti a pohodlí. 

Hlavně větší děti pak ocení prodlouženou sedací část. Ta je až o 20 % větší než u podobných modelů. Navíc je ergonomicky tvarovaná a měkce polstrovaná. Dětem se tak bude pohodlně sedět i na delších trasách. 

Vyrobeno v Evropě

Autosedačka KIDFIX III S je navržená, vyvinutá a vyrobená v Německu, dokonale sedí do většiny vozů. Splňuje nejvyšší standardy kvality. A to platí také pro naše potahy, které jsou vyrobené z odolných a snadno udržovatelných materiálů.

#NAVŠTIVTE NÁS NA INSTAGRAMU