Kočárek B Agile M: Jezděte s lehkostí

Kočárek B Agile M

Kočárek B Agile M: Jezděte s lehkostí

Štíhlá a lehká konstrukce, která projede i tou nejužší uličkou a vejde do kufru i těch nejmenších aut, měkké polohovatelné sedadlo a podvozek s pevnými, nafukovacími koly s dokonalým odpružením. Vypadá to jako snový kočárek každé maminky, co myslíte? Návrháři Britax Römer tento sen převedli do skutečnosti a sestavili model B Agile M. Pojďte se s ním blíže seznámit.

Vše zvládnete jednou rukou

Maminky si často stěžují, že by na péči o dítko potřebovaly ještě pár rukou navíc. To jim bohužel zařídit nedokážeme. Kočárek B Agile M je ale navržený tak, aby k jeho ovládání i skládání stačila pouze jedna ruka. Kočárek má šířku jen 55,5 cm a je opravdu lehký. Skládací mechanismus má pojistku proti rozložení, složený kočárek samostatně stojí tak, aby se neušpinila látka. 

Tichá jízda

Na čem si vývojáři dali u tohoto modelu opravdu záležet, jsou kolečka. Jsou vyrobená z pevné hmoty odolné proti defektu, zároveň jsou velmi tichá. Rodiny, které vyrážejí na procházky i mimo město, ocení odpružení – zvlášť jsou odpružená zadní i přední kolečka (ta se dají zaaretovat).

Jako v bavlnce

Děti budou jízdu v B Agile M milovat. Usadí se totiž do měkce polstrované sedačky, kterou lze, až se unaví objevováním světa, dát do lehu. Opěrka se polohuje pomocí páčky, což je pro rodiče maximálně pohodlně. Klidný spánek, ale také ochranu před nepříznivým počasím, dětem poskytne XXL prodloužitelná stříška se sluneční clonou  a síťovým okýnkem. 

Během jízdy si mohou pochutnat na svém oblíbeném jídle bez toho, aniž by se maminky strachovaly, že kočárek ušpiní. Polstrování na bezpečnostních popruzích se totiž dá snadno rozepnout a sundat, nemusí se vyvlékat celý popruh.
Bonusem je pak prostorný odkládací košík. 

Máte chuť kočárek vyzkoušet? 🙂 Pokud si nejste jistí, zda je to to pravé pro vás, přečtěte si podrobnou recenzi maminky Kristíny.

#NAVŠTIVTE NÁS NA INSTAGRAMU