Youtuberka Katka Králová vozí mimčo v Britaxu

Katka Králová

Youtuberka Katka Králová vozí mimčo v Britaxu

Před časem za našimi odborníky zavítala jedna z nejznámějších českých youtuberek Katka Králová. Přišla se za námi poradit, jaký kočárek by pro ni, jejího přítele a její miminko Filípka byl ten nejvhodnější. Nakonec odešla nejen s kočárkem Go Big 2, ale také s autosedačkou Baby Safe 2 i size.

PROČ KOČÁREK GO BIG 2

Pro velké lidi

Katka za námi přišla s tím, že už pár kočárků vyzkoušela a že často měla problém s tím, že se jí zdály příliš nízké. Ona i její přítel totiž mají vyšší postavu. Poradili jsme jí proto, ať se dívá po kočárku s výškově nastavitelnou rukojetí, která se dokáže přizpůsobit tomu, kdo kočárek zrovna veze.

Procházky parkem i lesem

Zároveň se nám Katka svěřila, že miluje přírodu, a proto by chtěla i na procházky s Filípkem chodit mimo město, do terénu. V tu chvíli se našemu produktovému manažerovi samy rozběhly nohy rovnou směrem ke kočárku Go Big 2, který s oblibou označuje za terénní SUV mezi všemi kočárky. Má totiž bytelný podvozek s kvalitními, odpruženými koly. 

Bonusem pak byl prostorný, odkládací košík.

A jak je Katka s volbou spokojená? 

“Kočárek se veze fakt dobře, uvezete ho jednou rukou. Má fajn korbu se stínítkem, takže chrání Filípka před přímým sluncem, které pro něj teď není úplně dobrý. Dokonce mi pak i spousta mých fanoušků na sociálních sítích psalo, že jsem vybrala fakt skvěle, že s ním mají také dobrou zkušenost,” pochválila si Katka kočárek na svém YouTube kanálu.

PROČ AUTOSEDAČKA BABY SAFE2 I-SIZE

Autosedačky Britax Römer mají dlouhodobě velmi dobrou pověst co se týče bezpečnosti. O tom, že se nejedná pouze o pověst, svědčí výsledky nezávislých bezpečnostních testů jako je ADAC. Katka při výběru zvažovala autosedačky Dualfix i -size, kterou lze otáčet o 360°, a Baby Safe2 I- Size. Nakonec se rozhodla pro Baby Safe2 I- Size proto, že je to klasické vajíčko, ve kterém lze miminko jednoduše vytáhnout z auta a připevnit ho na podvozek kočárku. Dualfix I – Size je připevněná na základně a není určená pro každodenní vyjímání z auta a přenášení. Je totiž poměrně dost těžká.

#NAVŠTIVTE NÁS NA INSTAGRAMU