Kočárek Smile III: Jakýkoliv terén projedete s úsměvem

Kočárek Smile III: Jakýkoliv terén projedete s úsměvem

Hledáte kočárek, který vám vydrží po celou dobu, kdy ho vaše dítě bude potřebovat? Který se přizpůsobí potřebám rostoucího dítěte a zároveň ho jen tak nic nerozhrká? Právě jste ho našli. Kočárek Smile III má vše, co potřebujete pro bezpečnou přepravu vašeho dítka od narození až do 4 let (22 Kg).

Kvalitní podvozek a pořádná kola jsou základem

Ať už vezete několikadenní miminko nebo unaveného tříleťáka, vždy oceníte kvalitní odpružení. To zajistí, aby vaše děťátko během odpočinku nerušilo natřásání při nájezdu na sebemenší hrbol. Kočárek Smile III má centrálně odpružený celý podvozek a navíc ještě samostatné odpružení předních kol. Ta se dají zaaretovat. Přední i zadní nafukovací kola jsou dostatečně velká, aby si poradila s každým terénem.

Novinkou je nášlapná brzda, při jejímž používání si neokopáváte boty. Má indikátor, který ukáže, zda je aktivní nebo ne.

Samozřejmostí je pak ergonomická, výškově nastavitelná rukojeť a jednoduché skládání. Složený kočárek samostatně stojí a zabírá minimum místa. 

Dostatek prostoru pro pohodlný spánek

Přestože je podvozek Smile III úzký, korba je velice prostorná. Dostatek prostoru a pohodlí v ní najdou i osmiměsíční miminka. Je ergonomická a měkce polstrovaná. Dlouhá stříška a nánožník děti ochrání před jakýmkoliv počasím.

Otočná sportovní sedačka pro neposedná batolata

Ve chvíli, kdy se dítko samostatně posadí, je čas vyměnit korbu za sportovní sedačku. Velkou výhodou je možnost otočit sezení jak po, tak proti směru jízdy. U Smile III je otočení velmi jednoduché, a dítě tak bude na procházkách vždy spokojené. 

Jak děti rostou, potřebují stále více prostoru. Kočárek Smile III má z toho důvodu extra dlouhou zádovou opěrku (48 cm). Ta se dá jednou rukou upravit od vzpřímené polohy až do lehu. Nastavitelná je také opěrka na nohy. Během spánku ho před okolním ruchem a světlem ochrání dlouhá stříška s větráním, která skryje celou sedačku. 

O bezpečí na cestách se postarají pětibodové pásy. Ty se dají upravit, i když dítě sedí v kočárku. Není potřeba je složitě provlékat jako je to u jiných kočárků.

Kočárek lze pořídit i jako trojkombinaci s autosedačkou Baby Safe 2 isize.

Co si o kočárku Smile III myslíte vy? Vyvolal úsměv na vaší tváři? 🙂 Více informací najdete na webu.

#NAVŠTIVTE NÁS NA INSTAGRAMU