Kočárek B Agile R: Požitek z jízdy na velkých kolech

Kočárek B Agile R: Požitek z jízdy na velkých kolech

Kočárek B AGILE R je mladší sourozenec B AGILE M. Má všechny oblíbené vlastnosti jako je chytré skládání jednou rukou nebo úzkou konstrukci. Navíc má ale ještě větší a odolnější kola a design vylepšený o doplňky z ekokůže. 

B AGILE R je lehký a skladný.

B AGILE R je kočárek do moderní rodiny. Snadno se skládá, je lehký a složený zabírá minimum místa. Vejde se do kufru snad každého auta. Díky štíhlé konstrukci projede i těmi nejužšími uličkami. Dá se ovládat pouze jednou rukou. 

Kola odolná proti defektu

Poslední věc, kterou byste si přáli na výletě s dítětem, je propíchnutá pneumatika. Pneumatiky jsou vyrobené z tvrdé gumy s pěnovou výplní, která zajistí plynulou jízdu i na hrbolatých cestách. Defekt prostě nemá šanci.

Přední i zadní kola mají samostatné odpružení. Nemusíte se proto bát vyrazit do přírody.

Polohovat lze opěrka na záda i nohy.


Pohodlný posed

Děti se povezou v měkce polstrované ergonomické sedačce, u které lze polohovat jak opěrku pro záda, tak pro nohy. Polohování je plynulé, pomocí páčky, neruší tak děti v případě, že v kočárku usnou. 

Maminky ocení snadné nastavování bezpečnostního pětibodového pásu. Popruhy se nemusí vyvlékat, aby se nastavila správná délka.

Elegantní design

Doplňky z ekokůže pro elegantní design.

Rodiče s láskou k designu si tento model získá svými elegantními doplňky z ekokůže. Hrazda chránící dítě a madlo jsou díky ní velmi příjemné na držení.

Bonusem je pak velký koš. Kočárek je určený pro děti od narození a uveze děti až do 22 Kg. 

Jak se vám líbí? Ještě váháte? Přečtěte si proč si pořídit právě kombinovaný kočárek.

#NAVŠTIVTE NÁS NA INSTAGRAMU