Tipy, které usnadní život aktivním rodičům

Tipy, které usnadní život aktivním rodičům

Flexibilní a přitom bezpečné autosedačky, kočárky navržené pro dlouhé vycházky v terénu, které ale jedním pohybem složíte do kufru auta a zároveň mají elegantní design. Britax Römer nabízí aktivním rodičům řešení, jak neomezovat vlastní aktivity, ale naopak jak do nich co nejdříve zapojit i děti.

Bezpečí na cestách autem

I rodiče těch nejmenších dětí mají nárok vyrazit na dovolenou nebo výlet autem. Mezi nejvhodnější sedačky pro novorozence patří novinka BABY-SAFE² i-SIZE. Díky vyjímatelné vložce zajistí pohodlí a bezpečí pro děti až do výšky 83 centimetrů.

Rodiče si často dělají starosti, aby dětem nepadala při jízdě hlavička. BABY-SAFE² i-SIZE umožňuje nastavit sklon sedačky tak, aby padání hlavičky zabránil. Při delších cestách je třeba myslet i na občerstvování potomka. Maminky proto ocení možnost jednoduchého sejmutí a vyprání potahů.

Odpadají také možné obtíže s ukotvením autosedačky do auta. BABY-SAFE² i-SIZE stejně jako další novinky společnosti Britax Römer spolupracuje se systémem Isofix. Ten rodiče nasměruje ke správnému uchycení pro daný věk.

autosedačka pro novorozence
pohodlí na cestách pro batolata

 Děti ve věku od devíti měsíců do čtyř let jsou na cestách náročnější. Zajímají se o okolní svět a potřebují mít přehled. Vhodným pomocníkem na cesty s dětmi tohoto věku je autosedačka KING II LS. Autosedačka je pro dítě díky polohovatelnému opěradlu velmi pohodlná. Rodičům navíc ušetří čas při uchycování v autě. Díky popruhu nastavitelnému pouze jednou rukou a unikátnímu světelnému a zvukovému indikátoru bezpečnostních pásů je instalace velmi rychlá. Zároveň mají rodiče jistotu, že neudělali chybu a dítě je v bezpečí.

autosedačka pro batolata
Pohodlné procházky všemi terény

Vysoká funkčnost, kvalitní zpracování a zároveň moderní design a barvy, to je to, co očekávají rodiče od kočárků pro své děti. Velice populární jsou dnes kočárky, které rostou s dítětem. Rodiče začnou s korbičkou pro novorozence, kterou pak vymění za sportovní verzi pro větší děti. U nejnovějších kočárků Britax Römer lze na stejný podvozek uchytit také autosedačky.

Vše z výše uvedeného nabízí kočárek Go Big 2. Je navržen tak, aby obstál v každém  prostředí. Na kvalitní podvozek a odpružená kola se rodiče mohou spolehnout v terénu. Elegantní design z něj udělá městského frajera. Rodiče ocení také jeho flexibilitu. Go Big 2 má polohovatelnou rukojeť pro pohodlí rodičů, sedadlo lze umístit jak ve směru, tak v protisměru jízdy.


kočárek pro aktivní rodiče
#NAVŠTIVTE NÁS NA INSTAGRAMU