EKO kolekce Britax Römer: Chrání děti i planetu

EKO kolekce Britax Römer: Chrání děti i planetu

Ochrana planety a zároveň budoucnosti našich dětí je stále aktuálnější a důležitější téma. Proto také Britax Römer přichází s novou kolekcí Green Sense, která má za úkol přispět k ochraně světa, ve kterém děti vyrůstají. Zároveň zůstává u své tradice nejvyššího bezpečí a komfortu pro naše nejmenší.

Udržitelná kolekce Green Sense

Autosedačky a kočárek z kolekce Green Sense.

Inovativní řešení a technologie vdechují plastovému odpadu nový život. Na výrobu textilních potahů pro kolekci Green Sense je použit 100 % recyklovaný polyester. Na jeden výrobek je použito cca 29 plastových PET lahví, které se přemění na měkkou přízi, a z ní jsou následně tkané potahy v prémiové kvalitě.

Kromě příznivého ekologického dopadu si je zamilujete i díky luxusnímu provedení. Výrobky s EKO potahy jsou laděné do elegantního minimalistického designu ve dvou barevných provedeních – Atlantic Green a Fossil Grey.

Kolekce zahrnuje oblíbené autosedačky KIDFIX i-Size, ADVANSAFIX i-Size a celý modulární systém iSense (novorozenecké vajíčko BABY SAFE iSense a pokračující otočná autosedačka DUALFIX iSense). Většina těchto autosedaček získala velmi dobré hodnocení také od nezávislých bezpečnostních expertů v prestižních testech ADAC. Kvůli velkému zájmu do ní byl nově přidán i kočárek SMLE III.

Kočárek SMILE III parťák do každého terénu

Kočárek Smile III v barvě Atlantic Green.

Kočárek Smile III vám usnadní každodenní fungování s miminkem. Využijete ho od narození až do 22 kg a osvědčí se jako dokonalý pomocník jak při cestách městem, tak i při procházkách nezpevněným terénem. Centrální odpružení podvozku a samostatné odpružení předních kol s aretací pomůže zdolat i ty největší nástrahy terénu jako jsou přírodní cesty nebo kočičí dlažba.

Sportovní sezení má polohovatelnou sedačku, která se dá sklopit až do lehu a zádová opěrka je extra dlouhá, takže se v kočárku pohodlně vyspí i větší dítě. Směr jízdy si určujete sami – po směru v případě, že chce dítě sledovat okolí, v protisměru, pokud chcete být spolu v kontaktu.

Praktický kočárek pro snadnější život s miminkem

Každý kočárek musí být především bezpečný pro miminko a v případě Smile III tomu není jinak. Bezpečnostní brzda s nášlapem shora má vlastní indikátor, který vám vždy ukáže, zda je kočárek správně zabrzděn. Problém nebude ani s převážením – kočárek lze několika jednoduchými pohyby složit a v tomto stavu samostatně stojí. Samozřejmostí je pojistka proti samovolnému rozložení.

Kombinace podle vašich představ

Kočárek Smile III lze pořídit jako samostatný sporťák, tak v dvojkombinaci – sporťák a hluboká korba nebo v trojkombinaci – sporťák, hluboká korba a novorozenecká autosedačku. Set lze vytvořit s novorozeneckými autosedačkami z EKO kolekce, takže můžete mít doma celý set, který chrání životní prostředí a budoucnost vašeho miminka. Zvažujete, jaká autosedačka bude pro vaše miminko nejvhodnější, přečtěte si, jak novorozeneckou autosedačku vybrat  v našem článku.

Autosedačky z eko kolekce Green Sense uspěly v nezávislých bezpečnostních testech ADAC:
#NAVŠTIVTE NÁS NA INSTAGRAMU