Baby Safe 3 i-size: unikátní ergonomická autosedačka pro miminka

Baby Safe 3 i-size: unikátní ergonomická autosedačka pro miminka

První cesta z porodnice, k prarodičům, na první dovolenou, dnešní miminka jsou stále na cestách. Jako rodiče se musíme postarat o to, aby i v autě byla v maximálním bezpečí. To jim zajistí správně zvolená autosedačka jako je například Baby Safe 3 i-Size nebo Baby Safe iSense. Tyto autosedačky nejenže splňují nejnovější bezpečnostní normu i-Size, mají nezávislé bezpečnostní testy ADAC, ale jsou také maximálně pohodlné a zjišťují, že cestování v autě neohrozí správný vývoj těla dítěte.

Polohovatelná základna brání padání hlavičky

Můžete ji používat od narození dítěte do jeho 15 měsíců. Máte dvě možnosti, jak ji připevnit do auta. Buď bezpečnostními pásy vozidla nebo pomocí jedinečné základny Flex base iSense. Díky této bázi lze vajíčko otáčet o 180° do nástupní a výstupní polohy. Navíc ji lze naklápět do 6 poloh. Máte tak jistotu, že děťátku v žádném autě nebude samovolně padat hlavička. Kombinaci otáčení a polohování nenajdete u žádného novorozeneckého vajíčka na trhu.

Ergonomické cestování díky patentované poloze vleže

Ergonomická patentovaná poloha vleže

Autosedačky Baby Safe 3 i-Size a Baby Safe iSense jsou unikátní díky patentované poloze vleže. Jako rodiče, tak máte jistotu, že děťátko je i na cestách v poloze, která neohrožuje správný vývoj jeho tělíčka.

Autosedačka splňuje nejpřísnější normu i-Size, takže si můžete být jistí, že vaše miminko bude na cestách v bezpečí. Bezpečnost potvrzuje také hodnocení nezávislých bezpečnostních expertů v testech ADAC, kde autosedačka získala velmi dobré hodnocení.

Sedí na každý kočárek

Miminko bereme všude s sebou, je proto důležité, aby novorozenecká autosedačka šla jednoduše nacvaknout i na podvozek kočárku. Baby Safe 3 i-Size i Baby Safe iSense lze pomocí adaptérů jednoduše instalovat na jakýkoliv kočárek.

Pomocí adaptérů lze použít na kočárek jakékoliv značky.

Baby Safe i Sense se soustavou inteligentních světýlek

Vajíčko Baby i Sense je navíc vybaveno soustavou inteligentních světýlek, které se po vyjmutí sedačky ze základny automaticky rozsvítí a zůstávají rozsvícené i po nacvaknutí na podvozek kočárku. Další dvojice tlumených světýlek uvnitř sedačky umožňují dítěti vidět na hračky i ve tmě a vám naopak dobře vidět na dítě.

1 základna, 2 autosedačky, 4 roky bezpečí

Až děťátko vyroste z novorozenecké autosedačky, můžete na základnu Flex Base iSense pořídit pokračující autosedačku Dualfix iSense. Získáte tak bezpečnou, otočnou a polohovatelnou autosedačku, která bude vaše děťátko chránit další roky. Na jedné základně tak děťátko odvozíte od jeho narození až do 4 let. Po celou dobu může jezdit proti směru jízdy.

Více informací o modulárním systému najdete zde.

Modulární systém.

#NAVŠTIVTE NÁS NA INSTAGRAMU