Nový kočárek SMILE 5Z: Pohodlí, bezpečnost a všestrannost

Nový kočárek SMILE 5Z: Pohodlí, bezpečnost a všestrannost

Kočárek s moderním designem

Pokud jste rodičem, víte, jak důležité je mít kočárek, který nejenom splňuje veškeré potřeby vašeho dítěte, ale zároveň nabízí vám, jako rodiči, pohodlí a praktičnost. A právě to všechno vám přináší nový kočárek SMILE 5Z. S tímto inovativním modelem můžete očekávat naprosto ničím nerušenou jízdu v každém terénu a zároveň vidět úsměvy na tvářích lidí kolem vás.

Jedním z klíčových prvků, který dělá z kočárku SMILE 5Z tak úžasný výrobek, je jeho inovativní design, který umožňuje snadnou úpravu kočárku podle potřeb vašeho dítěte. S funkcí Memory Buttons můžete jednoduše a rychle přenastavit kočárek z hluboké korby na sportovní sezení a obráceně, a to dokonce jednou rukou. Už se nemusíte trápit složitým procesem přizpůsobení kočárku, a to je obzvláště užitečné, když máte dítě, které vyrostlo a potřebuje jiný typ sedadla. Navíc vám indikátor správného nastavení poskytuje jistotu, že je kočárek správně přizpůsoben.

Bezpečí Made in Germany

Bezpečnost je samozřejmě prioritou, a proto je kočárek SMILE 5Z vybaven pěti-bodovými bezpečnostními pásy, které zajistí, že vaše dítě je pevně a bezpečně upevněno. Sportovní sedačka je navíc polstrovaná a nabízí více poloh, takže vaše dítě může sedět pohodlně a vychutnat si jízdu. Odpružená kola odolná proti propíchnutí poskytují hladkou a ničím nerušenou jízdu, a to i v náročnějším terénu. A s velkou stříškou s UPF 50+ ochranou vaše dítě zůstane chráněno před slunečním zářením.

Ale to není všechno, co dělá ze SMILE 5Z tak skvělý kočárek 

Hluboká korba je vybavena dvěma velkými okénky, které umožňují vašemu mrňouskovi vidět široké okolí a rozdávat úsměvy všem kolem. Díky ventilačnímu okénku a síťce na stříšce se zabrání přehřívání dítěte v teplých letních měsících, a zároveň se zajišťuje příjemná teplota v kočárku. Ventilační okénko v přední části hluboké korby slouží k termoregulaci a pro ty malé dobrodruhy, kteří se už dokáží přetočit na bříško jako výhledové okénko, aby mohli sledovat svět kolem sebe.

A co se stane, až vaše dítě vyroste z hluboké korby? 

S kočárkem SMILE 5Z to není problém. Sportovní sezení lze jednoduše nastavit po i proti směru jízdy, takže vaše dítě si může užít skvělý výhled i poté, co vyroste z korby. Navíc kočárek roste s dítětem díky dvěma opěrkám nohou – jedna na sedačce a druhá na podvozku. To znamená, že vaše dítě si může přirozeně opřít nohy a cestovat ve svém kočárku v pohodlí.

Bezpečnost je vždy na prvním místě

A proto je kočárek SMILE 5Z vybaven reflexními prvky na všech stranách, což zajišťuje 360stupňovou viditelnost i za zhoršených světelných podmínek. Navíc indikátor brzdění vás ujistí, že je kočárek správně zabrzděn, a vy tak nemusíte mít obavy, že by se mohl samovolně rozjet.

Kočárek SMILE 5Z je vyroben z kvalitních materiálů a splňuje nejvyšší bezpečnostní standardy, což zaručuje, že vaše dítě bude v kočárku v bezpečí a pohodlí. S tímto kočárkem se stanete nejen módním, ale také praktickým rodičem, který ocení jeho všestrannost a funkčnost.

Další výhodou kočárku SMILE 5Z je jeho snadná manipulace. S odpruženými předními koly s aretací a centrálním odpružením můžete jednoduše ovládat a řídit kočárek, aniž byste se museli trápit nerovnostmi terénu. Gumová kola odolná proti propíchnutí zajišťují hladkou jízdu bez obav z defektu. Bezpečnostní brzdu lze aktivovat shora, což je praktické a pohodlné.

Nechte se okouzlit úsměvy svého dítěte

Které bude mít perfektní výhled díky velkým okénkům a ventilačním systémům. Ať už jde o procházku po městě, výlet do přírody nebo cestování, kočárek SMILE 5Z vám poskytne spolehlivý a komfortní dopravní prostředek.

V závěru je třeba zdůraznit, že kočárek SMILE 5Z je skutečně skvělou volbou pro rodiče, kteří hledají kombinaci pohodlí, bezpečnosti a všestrannosti. S jeho inovativním designem, snadnou úpravou a adaptabilitou na potřeby dítěte roste s vaším malým od narození až do čtyř let věku. Bezpečnostní prvky, reflexní prvky a indikátor brzdění zajišťují maximální bezpečnost během jízdy.

#NAVŠTIVTE NÁS NA INSTAGRAMU