Prestižní ocenění roku 2023 získané našimi výrobky

Prestižní ocenění roku 2023 získané našimi výrobky

Čtyři výjimečné výrobky a dvě prestižní ocenění

Naše produkty se mohou právem pyšnit prestižními oceněními, která potvrzují jejich výjimečnou kvalitu a design. Čtyři z našich produktů – BABY-SAFE 5Z, SMILE 5Z a DUALFIX (M) PLUS – získaly ocenění Red Dot Design Award, které je jednou z nejprestižnějších designových soutěží na světě. To je opravdu velký úspěch, který nás těší a potvrzuje naši snahu vytvářet produkty, které nejenom splňují nejvyšší bezpečnostní standardy, ale také jsou esteticky přitažlivé.

Cena iF DESIGN Award je dalším úspěchem, který jsme si připsali za designovou excelenci našeho produktu BABY-SAFE 5Z. Toto ocenění je považováno za jednu z nejvýznamnějších designových cen na světě a potvrzuje, že naše produkty jsou nejen funkční, ale také krásné.

Co ještě dělá tyto výrobky tak výjimečné?

BABY-SAFE 5Z 

je nejlehčí polohovatelná autosedačka pro miminka od Britax Römer. S funkcí Ergo Recline nabízí pohodlnou polohu pro zdravý vývoj páteře a bezpečnou jízdu. Řeší problém všech starostlivých rodičů s padající hlavičkou jejich miminka v autosedačce. Je kompatibilní se všemi druhy kočárků a nabízí různé funkce, jako je ukazatel správného naklonění a novorozenecká vložka pro extra ochranu. S BABY-SAFE 5Z můžete cestovat s klidem a vědět, že vaše dítě je v bezpečí.

Kočárek SMILE 5Z

Kočárek SMILE 5Z je synonymem pro pohodlí a všestrannost. Díky svému inovativnímu designu může být rychle a jednoduše přizpůsoben různým potřebám dítěte. Nabízí odpružená kola odolná proti propíchnutí pro plynulou jízdu, velkou stříšku s UPF 50+ ochranou a prostorný košík na nákupy. 


Hluboká korba je vybavena dvěma jedinečně velkými okénky, která poskytují nejen mrňouskovi skvělý výhled na okolní svět, ale také mu umožňují rozdávat úsměvy všem kolemjdoucím.

Kromě toho, sportovní sezení lze nastavit jak po směru jízdy, tak i proti němu, aby dítě mělo stále skvělý výhled, i když už vyroste z hluboké korby. A co je nejlepší, tento kočárek roste společně s dítětem díky dvěma opěrkám nohou – jedna je umístěna na sedačce a druhá na podvozku. To znamená, že si dítě může pohodlně opřít nohy a cestovat ve svém kočárku s maximálním komfortem.

DUALFIX (M) PLUS 

Otočná autosedačka s plnou 360° rotací, která nabízí maximální flexibilitu a usnadňuje usazování a vyndávání dítěte z auta. Stačí stisknout tlačítko a sedačku otočit směrem k otevřeným dveřím vozidla pro snadné usazení a připoutání. Autosedačku lze použít až do váhy 20 kg a následně ji otočit do polohy po směru jízdy. S různými nastavitelnými polohami a hlubokými ochrannými bočnicemi poskytuje komfort a bezpečí. Nové konektory ISOFIX a výškově nastavitelná opěrná noha zajišťují snadnou instalaci a stabilitu. Navíc je vybavena 5bodovým bezpečnostním pásem a snadno odnímatelným potahem pro jednoduché čištění.

Ocenění, která jsme získali, jsou pro nás důležitým potvrzením našeho úsilí a motivací pokračovat v neustálém zdokonalování našich produktů. Sledujeme aktuální trendy, posloucháme potřeby rodičů a dětí a snažíme se vytvářet produkty, které nejen splňují očekávání, ale také je překračují.

Děkujeme vám, že jste si vybrali naše produkty pro své děti. Jsme hrdí, že můžeme být součástí vaší rodiny a přispět k bezpečnému a pohodlnému cestování. Vaše spokojenost a důvěra jsou pro nás nejcennější ocenění.

#NAVŠTIVTE NÁS NA INSTAGRAMU