V protisměru jízdy, směrem k bezpečné budoucnosti

V protisměru jízdy, směrem k bezpečné budoucnosti

Bezpečí nejmenších při cestování automobilem je vždy nad všechno ostatní. Bezpodmínečná ochrana – to je hlavní cíl Britax Römer a naší autosedačky Max-Safe PRO. Je prokázáno, že autosedačka orientovaná v protisměru jízdy poskytuje dětem vetší bezpečí a my jim ho chceme dětem poskytnout, co nejdéle je to možné. A to až do jejich 7 let!

Protisměrná jízda je nejbezpečnější

Nejčastějším typem nárazu při dopravní nehodě je čelní náraz. Jízda protisměru jízdy dokáže rozložit energii takového nárazu do celé horní poloviny těla dítěte a taktéž do skořepiny autosedačky, rapidně se tak předchází riziku zranění vašeho malého pokladu. Boční náraz je také velmi častý typ nárazu při dopravní kolizi. Dbejte tedy na to, aby autosedačka byla opatřena dodatečnou ochranou SICT, která dokáže snížit energii vzniklou nárazem až o 40 %. Prudký pohyb hlavičky, který vznikl jako důsledek nárazu řeší opěrka hlavy tvarovaná do písmene V, ta tento náhlý pohyb redukuje a snižuje zatížení působící na hlavičku a krční páteř – předchází tak jejich poranění.

Max-Safe PRO má vše pro dokonalou bezpečnost

Všemi výše zmiňovanými funkcemi, které výrazně a pozitivně můžou ovlivnit následky případné autonehody oponuje naše nová autosedačka MAX-SAFE PRO. Ale tady to ještě nekončí! Max-Safe PRO jde ještě dál a přichází s funkcemi, které zajistí, že bude vždy správně a důsledně nainstalovaná do vozidla, tak aby její ochranná funkce byla 100 % a vy se na naší Max-Safe PRO mohli vždy spolehnout.

Správná instalace autosedačky je klíčová

Max-Safe PRO využívá jedinečný systém ClickTight a inteligentní (automatické) navíječe. ClickTight systém pouhým pohybem rukojeti automaticky napne pás. Inteligentní navíječe pro bezpečné uchycení, jsou spodní poutka, která vám pomohou autosedačku automaticky dotáhnout, tak aby byla ve vozidle správně nasazena, tím předchází nesprávné instalaci. Stačí pouze připnout a zatlačit na autosedačku a poutka se automaticky dotáhnou. Max-Safe PRO také disponuje opěrnou nohou, která přidává další opěrný bod pro lepší stabilitu autosedačky, také funkce opěrné nohy má svou vizuální a zvukovou signalizaci, která vás informuje o její správné instalaci. Woalá! Teď už se nemůže stát, že by autosedačka byla ve vozidle nesprávně nainstalovaná a vy tak můžete mít klid na duši ať už se vydáte kamkoliv. 

Funkce opěrné nohy

A co je na tom úplně nejlepší? Mysleli jsme při tom všem poutání a instalování i na jednoduchost! Instalaci autosedačky tedy právě díky systému ClickTight provedete naprosto jednoduše pouhým jedním kliknutím, a to vám dokonale usnadní přesouvání autosedačky z jednoho vozidla do druhého.

Nekupujte zajíce v pytli, pořiďte si otestovanou kvalitu

Některé autosedačky můžou nabízet až fascinující bezpečí, je však dobré držet se hesla: „Důvěřuj, ale prověřuj.“ Nenaleťte na slibný marketing a raději se zaměřte na fakta. Splnění nejpřísnější evropské normy ECE R129 je naprostý MUST HAVE. Dalším ukazatelem, že si kupujete opravdu bezpečnou autosedačku, která splní svůj úkol spolehlivě je to, jak si autosedačka vedla v testování nejen v rámci interního testu, ale i externím. My v Britax Römer testujeme naše autosedačky u nezávislých organizacích. Právě autosedačka Max-Safe PRO splňuje normu ECE R129 a maximálně přísný a náročný švýcarský Plus Test.

Vsaďte na ověřené bezpečí, navržené a vyrobené v Německu s důrazem na jednoduchost, pohodlí, moderní design, a především ochranu toho, co je nám nejcennější!

#NAVŠTIVTE NÁS NA INSTAGRAMU