Vítězný design autosedaček: Kidfix i-Size a Dualfix Plus

Vítězný design autosedaček: Kidfix i-Size a Dualfix Plus

Kidfix i-Size a Dualfix Plus, byly oceněny prestižním oceněním GERMAN DESIGN AWARDS 2024. Toto ocenění je uznáváno po celém světě jako symbol vynikajícího designu, inovace a funkčnosti, a je udělováno německou Radou pro design (Rat für Formgebung), která od roku 1953 oceňuje unikátní designové trendy a přináší do popředí produkty, které skutečně posouvají hranice ve svém odvětví.

Kidfix i-Size: Bezpečnost a pohodlí v jednom

Model Kidfix i-Size je produktem, který ztělesňuje nejvyšší standardy bezpečnosti a pohodlí pro děti od 3,5 do 12 let. Vývoj tohoto modelu ve spolupráci s předními výrobci automobilů zaručuje, že autosedačka nejen splňuje, ale v mnoha ohledech překračuje nejpřísnější evropské bezpečnostní normy ECE R129 (i-Size). S funkcemi jako je XP-PAD, SecureGuard a SICT technologie nové generace, Kidfix i-Size nabízí bezprecedentní ochranu proti nárazu z jakéhokoliv směru. Ergonomický design a propracované ventilační systémy zajišťují, že vaše dítě cestuje nejen bezpečně, ale i v maximálním komfortu.

Nejkrásnější autosedačka
Design autosedaček 
Bezpečné autosedačky

Dualfix Plus: Flexibilita a ochrana pro nejmenší

Dualfix Plus přináší revoluční flexibilitu s možností otáčení o 360 stupňů, což umožňuje rodičům snadné usazování a vyndávání dětí z auta. S možností cestování jak čelem, tak zády k směru jízdy až do váhy 20 kg, Dualfix Plus poskytuje nejen pohodlí, ale především maximální ochranu. Díky hlubokým ochranným bočnicím, 5bodovému bezpečnostnímu pásu a snadno nastavitelné opěrce hlavy je zajištěna optimální bezpečnost vašeho dítěte na každé cestě.

Nejkrásnější autosedačka

Klíč k úspěchu: Inovace a design

Ocenění GERMAN DESIGN AWARDS 2024 pro Kidfix i-Size a Dualfix Plus není jen uznáním kvality a bezpečnosti, ale také potvrzením, že my jako značka Britax Römer jsme na špičce inovací v oblasti designu dětských autosedaček. Tyto modely nejen že poskytují bezkonkurenční ochranu pro vaše nejcennější poklady, ale také se vyznačují elegantním designem, který se snadno integruje do interiéru moderních automobilů.

#NAVŠTIVTE NÁS NA INSTAGRAMU