Vzhůru do oblak s autosedačkami Britax Römer

Vzhůru do oblak s autosedačkami Britax Römer

Období letních dovolených se kvapem blíží a pokud plánujete cestu letadlem a zároveň rádi trávíte celkově aktivní způsob cestování a tím spojené prozkoumávání nových míst po vlastní ose autem, možná jste už přemýšleli nad možností vzít s sebou i autosedačku pro vašeho malého cestovatele. 

Že cestování s malými dětmi není mnohdy med, potvrdí spoustu rodičů. Ze začátku je třeba promyšlený plán, aby byl váš let klidnější a bezpečnější. O to vše se může postarat právě autosedačka, kterou si vezmete s sebou už na palubu letadla. Zajistí tak maximální bezpečí, stabilní místo a pohodlí už při cestě na dovolenou pro vás a vaše nejmenší, a nejen na ní. Naše oblíbené autosedačky Baby-Safe 3 i-Size a Baby-Safe Pro jsou navržené tak, aby splňovaly specifické požadavky leteckých společností pro použití v letadle. Obě tyto autosedačky autosedačky splňují nejpřísnější normy a mají certifikaci TÜV, která je uznávaná po celé Evropě.

Co je potřeba zařídit před odletem?

Ještě před vaší vysněnou dovolenou je potřeba myslet na to, že již při rezervaci letenek je důležité informovat leteckou společnost o plánovaném cestování dítěte ve vlastní autosedačce. Tím zajistíte, že budete mít připravené vhodné podmínky pro umístění autosedačky. 

Autosedačka musí mít navíc zaplacené své vlastní sedadlo, jen tak může být správně nainstalována, což je klíčové pro bezpečné cestování. 

Využití v letadle i během dovolené, ať už se zamíříte kamkoliv

Mít vlastní autosedačku s sebou znamená, že máte plnou kontrolu nad tím, kde a jak budete cestovat. A tak se nemusíte spoléhat na dostupnost autosedaček v autopůjčovnách, kde nikdy nevíte jakou autosedačku budou mít zrovna pro vás k dispozici. Bývají to většinou starší nevyhovující typy autosedaček, mnohdy zašpiněné, a které už na první pohled nevypadají příliš komfortně, natož bezpečně. Proto se čím dál více rodičů rozhoduje vzít svoji autosedačku s sebou, aby měli jistotu, že mají pro své dítě to nejlepší. Děti se často cítí pohodlněji a bezpečněji ve své vlastní sedačce, kterou znají a jsou na ni zvyklé. To může přispět k klidnějšímu a pohodlnějšímu cestování ve výsledku jak pro děti, tak i pro rodiče.

Maximální komfort na cestách? Jedině s Baby-Safe Pro

Nenahraditelný pomocník v podobě dětské autosedačky Baby-Safe Pro překvapí, kromě certifikace do letadla, také maximálním možným pohodlím a bezpečností. Jedná se o nejlehčí polohovatelnou autosedačku pro miminka od Britax Römer. Díky možnosti polohování do úplného lehu, i bez isofixové báze, má vaše nejmenší tu nejlepší možnou polohu a napomáhá tak bezpečnému cestování, ať už se vydáte na cestu autem nebo letadlem.

A protože je autosedačka Baby-Safe Pro použitelná až do 85 cm, nemusíte mít žádné obavy, že by vám z ní dítě rychle vyrostlo. Je to zkrátka investice, která se vám vyplatí.

Nechte starosti o bezpečí a pohodlí vašeho dítěte na našich autosedačkách a užijte si klidnou a pohodlnou cestu, plnou dobrodružství a nových zážitků.

#NAVŠTIVTE NÁS NA INSTAGRAMU